MUZIEK 2001  
  
 
 
 
 

 
 
Muziek 2001

Begin 2001 waren er 3 optredens met OSIAN i.s.m. het harmonieorkest Burleske van Gullegem in CC Wevelgem.

Op 31/08 is er PRIMA MUSICA op de feestweide te Gullegem: Optreden met OSIAN i.s.m. het harmonieorkest van Burleske van Gullegem

In 2001 gaat een droom in vervulling, of eigenlijk 2 dromen... In het voorjaar kan Wim auditie doen voor Fine Fleur om mee te zingen tijdens The Night of the Proms. En ja hoor de audities waren positief. Alleen ging dit uiteraard nooit gelukt zijn, maar samen met Laurette De Wilde de uitdaging aangaan was des te leuker. In het najaar van 2001 staan beiden voor het eerst op het podium in het Antwerpse Sportpaleis voor 17.000 toeschouwers....een echt kippevelmoment.

Zo ook gingen ze samen de uitdaging aan om auditie te doen voor de musical 'Scrooge' die zou opgevoerd worden in Hooglede in de kerstperiode van 2001 onder regie van Bart Gerard. Waarschijnlijk zal Bart nooit het beeld meer vergeten van dat moment want Laurette en Wim deden auditie met 'Baas van heel het kot' uit de musical Les Misérables. Het zorgde er in ieder geval voor dat beiden mochten meespelen, goed voor 8 uitverkochte zalen.

Verder werden een aantal solo-liederen gebracht op de jaarlijkse Zangavond René De Clercq.