Header image  
VAKANTIE  
  
 
 
 
 

 
 
Vakantie 2008
 

21/04/2008 - 28/04/2008 - Djerba - Hotel Karthago Djerba

 

Aanvankelijk was het de bedoeling om in die week op tournee te zijn met Fine Fleur en The Night of the Proms in Spanje.
Toen uiteindelijk bleek dat Fine Fleur niet meeging op tournee was er toch nood aan een weekje ontspanning. Gelukkig kan onze vakantie vrij soepel ingevuld worden. Andere sectoren kunnen dat moeilijker bijvoorbeeld in de ziekenhuiswereld. Zo doende had Leen reeds een week vakantie gepland in april. En heel toevallig kwam het onderwerp vakantie ter sprake en dus zijn we er maar samen een week op uitgetrokken. Het doel van de vakantie was voornamelijk rusten en dat is zeer behoorlijk gelukt.

We leerden er een toffe madam kennen (Geertje) waarmee we op dromedarissentocht trokken. Alleen de populatie zelf in Djerba en Tunesië viel een beetje tegen. Van alles willen ze geld maken en vooral...ze kunnen de toeristen toch zo moeilijk met rust laten...

Het resultaat van de vakantie kan je binnenkort bekijken door hier te klikken.

 
14/06/2008 - 27/06/2008 - Benidorm - Hotel Belroy
 

Het was reeds lang een droom van mijn ma om eens op vakantie te gaan naar Benidorm. Dit jaar was het dan zo ver. Het was reeds een aantal jaar geleden dat mijn ouders nog op vakantie gingen.

Het hotel moest dicht bij het strand zijn en liefst in het centrum. De keuze was dan ook snel gemaakt en we gingen naar hotel Belroy. De periode kiezen was al evenmin moeilijk want op 13/06 had ik nog mijn laatste zangexamen en op 28/06 moest ik met s'AmuZe een trouwmis zingen. Zo gezegd zo gedaan...geboekt van 14/06 tot en met 27/06. Op vrijdag 13/6 om 23.30 uur thuisgekomen na het examen en begonnen aan de valies en zonder slapen om 2.30 uur stipt opgehaald door ROWE-Services.

Het werd een superleuke vakantie met veel rust, lekker eten, veel zon...en zelfs Cubaanse sigaren (voor Simon) De hoeveelheid Vlamingen aan het zwembad vormden een toffe bende en we hebben wat afgelachen met Elvira, Gert, Brent, Lucien en Rita vooral toen er een ware jacht werd geleverd op parasols en strandstoelen. Maar de Vlamingen vormden één front en het was in orde!

Wil je een aantal foto's bekijken van deze reis, klik dan hier voor de fotopagina van de vakanties.